середу, 22 червня 2022 р.

ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

 


Сьогодні, 22 червня 2022 року відбулась значна академічна подія – захист магістерських кваліфікаційних робіт. Це перші випускники, які захищали свої наукові роботи і це перший досвід для науково-педагогічних працівників кафедри педагогіки та методик навчання. Голова (Шарикова К.П.) та члениатестаційної комісії (Лупінович С.М., Корнелюк Б.В., Шугай Я.М.) вважають, що захист робіт відбувся на високому організаційному і науковому рівні. Здобувачі презентували результати дослідно-експериментальної роботи, яку проводили упродовж двох років. Проблематика досліджень охоплює широкий спектр питань, що розробляються науковцями кафедри в межах наукової теми «Моделювання та практичне забезпечення розвитку складових професіоналізму педагогів закладів освіти з інклюзивним навчанням».

Більшість здобувачів вжепредставляла результати своїх наукових доробків на міжнародних наукових конференціях, конкурсах, семінарах. Отже, сьогоднішній захист – це підведення підсумків, аналіз та рефлексія.

Магістри отримали достойні бали за свої роботи. Особливо були відмічені роботи студентів (Анісімова Т., Білоусова Я., Головач М., Лисенко Г., Немерюк Ю., Ульяшина С., Хорунжа А., Черкасова С.) щодо науковості, змістовності, результативності впровадження результатів в практичну діяльність закладів освіти.

Студенти щиро подякували своїм науковим керівникам (Борисов В.В., Лапшина І.С., Лупінович С.М., Корнелюк Б.В., Шугай Я.М.) за знання, терпіння та допомогу. Значну роль у становленні їх як фахівців відігравав науковий гурток «Територія науки», керівником якого був професор Борисов В.В..

Полетіли наші ластівки-магістри на освітянські лани… Ми будемо за вами сумувати і чекати зустрічей. Всього вам найкращого! Миру і перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар