четвер, 30 червня 2022 р.

Завершення атестації

 


Кафедра педагогіки та методик навчання закінчила атестацію здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Складний навчальний рік, незвична форма проведення занять і атестації (онлайн), прощальні вітання, сум і радість від досягнень наших здобувачів на іспитах – усе вже позаду. Дуже сподіваємося, що ми невдовзі  повернемося до звичного формату навчання!

Науково-викладацький склад кафедри має надію, що знання і навички, які студенти здобули, навчаючись за освітньою програмою Початкова освіта, дуже скоро будуть реалізовані в практиці початкової школи. Ми пишаємося випускниками, які одночасно навчались і працювали в школі, вели активне студентське і наукове життя, писали випускні роботи та робили багато ще рутинних справ. Дякуємо вам за вашу роботу, наші кураторські години, зустрічі онлайн…

Знаємо, що деякі студенти на сьогодні працюють в закладах освіти за кордоном. Це ще раз підтверджує факт професіоналізму здобувачів Хортицької національної академії. Завідувач кафедри педагогіки та методик навчання Лупінович С.М. вітає магістрів мовою країни, яка першою дала прихисток українцям і в якій зараз знаходяться наші здобувачі і викладачі - польською.

Наші фото даруємо на згадку про навчання в академії (можете закачати ).

Вітаємо всіх випускників спеціальності 013 Початкова освіта із закінченням навчання! Бажаємо вам реалізації своїх мрій і талантів! Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар