четвер, 9 грудня 2021 р.

Цікава зустріч


Науковий гурток «Територія науки»завершив роботу у першому семестрі дуже цікавим заходом – інтерв’ю з директоркою Енергодарської початкової школи №6 Енергодарської міської ради Василівського району Запорізької області  Марієвою І.Г. та заступницею директорки Яковенко А.А.. З педагогічним колективом цього закладу освіти кафедру педагогіки та методик навчання Хортицької академії об’єднує давня спільна робота в сфері інклюзії і початкової освіти. 

Актуальність теми «Портрет директора сучасної школи та вимоги до нього» є беззаперечною, тому що майбутній вчитель початкової школи має шанс на професійне зростання. Але не завжди амбіції педагога реалізуються в житті. Інтерв’ю, яке підготувала і провела доцент кафедри Лапшина І.С., підтвердило факт, що керівник закладу освіти окрім професійних якостей повинен мати ще й особистісні.

Бесіда викликала зацікавленість студентів і викладачів, які ставили прямі, складні і веселі запитання. А наші гості ґрунтовно відповідали, ділились досвідом і своїми мріями.

До роботи гуртка приєднались, як завжди, викладачі і здобувачі фахового педагогічного коледжу, магістри і бакалаври Хортицької академії, викладачі кафедри (50 учасників).

Дякуємо нашим колегам за можливість поспілкуватись здобувачам з керівниками-практиками. Сподіваємось на те, що спільні проєкти будуть реалізовані.



Немає коментарів:

Дописати коментар